fbpx

De perfecte hoodie voor een zomeravond

De zomer komt eraan wat betekent: tot ‘s avonds laat buiten zitten, goede gesprekken met vrienden, warmte en gezelligheid. ‘S middags is het nog heerlijk warm en je hebt je zomerjurkje aan, maar ‘s avonds koelt het heel snel af. Tijd voor lekkere warme hoodie tijdens deze mooie zomeravond.

hoodie roze somefun

De hoodies van Somefun passen overal bij en de lichte kleuren passen perfect bij het seizoen. Aan de voorkant heb je een handige zak die ook dicht kan gemaakt worden. Zie jij jezelf al bij het kampvuur zitten met een hoodie van Somefun?

Vraag je je af: Hoe match ik mijn Somefun hoodie met de zomerkleren die ik overdag droeg? Easy! Het past overal bij. Over een jurkje, bij een rok, broek, maar het allerbelangrijkste is: als het maar lekker zit en je er warm in voelt!

witte hoodie

‘’Warm and cozy.’’

Waarom een hoodie van Somefun?

Wat de hoodies van Somefun speciaal maken is het ontwerp vergeleken met andere winkels. De meeste kleding wordt niet in Nederland zelfgemaakt, maar zoals je ziet op het logo op de hoodie met de Nederlandse vlag, is deze hoodie hier in Nederland gemaakt. Je zit niet met het probleem van een kleine open zak waar alles uitvalt, maar een grote zak die dicht kan. Een katoenen subtiel maar uniek design. 

nederlandse vlag logo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields