fbpx
verliefdheid houden van

Verliefdheid naar houden van

Een eerste date, iets waar velen zenuwachtig voor zijn. Je ontmoet iemand voor de eerste keer en je wilt de beste kant van jezelf laten zien, maar de angst dat er stiltes vallen is natuurlijk aanwezig. Wat je vaak merkt is dat relaties snel uit gaan omdat partners de ‘’echte’’ kant van iemand leren kennen. Tijdens een date ben je tip top gekleed, probeer je niks fout te zeggen, geef je veel complimenten en is alles wat je date zegt natuurlijk geweldig. Aan het begin van je relatie leef je op een roze wolk maar daar komt al snel verandering in waar je samen doorheen moet gaan. Hoe kan dat nou, dat dat gevoel van verliefdheid veranderd? Dat leggen we jou vandaag uit.

verliefdheid houden van

Houden van…

Die roze wolk waar we het al eerder over hadden en waar jij de eerste weken / maanden op zit verandert na een aantal maanden in ‘’houden van’’. Je komt erachter dat je niet alles even leuk vindt wat je partner doet en niet meer overal betrokken bij hoeft te zijn. Is dat erg? Nee, helemaal niet! Dat is heel erg normaal. Juist de personen die het minst gemeen hebben, passen het best bij elkaar. Je hoeft overigens ook niet alles leuk te vinden wat je partner doet. 

verliefdheid houden van
Door de zure appel heen bijten

Een relatie bestaat niet alleen uit ups want je zult zeker downs ervaren. Maar deze maken je relatie en jezelf uiteindelijk veel sterker. Het is kijken wat voor beiden werkt en waar je elkaar de ruimte geeft om zelf te kunnen ontwikkelen als individu. Dat betekent natuurlijk niet dat elke relatie zal werken en hier kom je vaak al snel achter of juist na een paar jaar pas als jullie beiden andere ontwikkelingen doormaken of het gewoon niet werkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields