fbpx
Deze zomer items zijn altijd goed om in je kast te hebben!

Deze zomer items zijn altijd goed om in je kast te hebben!

Je staat voor je kast, het is heerlijk warm buiten maar je hebt geen idee wat je aan kunt trekken. Je wilt niet te onverzorgd overkomen door wat luchtigs wat niet stijlvol is, aan te doen door de warmte, maar je wilt ook weer niet kleding aan die niet comfy zit in deze hitte. Wat wordt het dan?

Dit is enorm herkenbaar! Helemaal voor vrouwen natuurlijk. De zomerkleding van het jaar ervoor past allang niet meer bij je stijl van nu en de kleuren zijn niet meer in. Hoe zorg je dat je er elke zomer stijlvol uitziet met simpele en comfy items? Dat lees je hier!

Deze zomer items zijn altijd goed om in je kast te hebben!

Basic rok

Een rok is altijd goed – Simpel, klassiek, jeugdig én je kan natuurlijk zelf kiezen of je een kort model kiest boven de knieën of een maxi rok. Zorg dat je een simpele rok heb in een universele kleur waar je alles boven kunt dragen. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zit ook nog eens heerlijk en luchtig! 

Universele kleur hemd 

Als je je look simpel maar stijlvol wilt houden moet je voor basic kleuren gaan zoals zwart, wit, grijs of donkerblauw. Een hemd in een universele kleur is daarom altijd goed en overigens perfect boven de rok waar we het eerder over hebben gehad. Vermijd dan ook te opvallende kleuren zoals bijvoorbeeld neon.

Deze zomer items zijn altijd goed om in je kast te hebben!

Korte broek 

Een kort broekje in een universele kleur of jeans is dé musthave voor de zomer. Hier kan je ook weer een hemd boven dragen en je outfit afmaken door middel van accessoires te gebruiken. 

‘’Cute accessories always help bring out your outfit and pull it all together.’’

Accessoires maken je outfit af!

Je outfit kan heel basic zijn, maar met bijpassende accessoires maak je van je simpele outfit een hele toffe look. Denk hierbij aan de tas die je meeneemt, kettingen, armbanden, een zonnebril en misschien zelfs een gave hoed tegen de zon. Wees creatief en kijk wat jij leuk vindt om te stijlen bij je outfit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields