fbpx
Hoe werkt manifesteren?

Hoe werkt manifesteren?

Ben jij er al bekend mee? Manifesteren. Jij bent degene die ervoor zorgt dat jouw wensen en droomleven werkelijkheid gaat worden! Maar dat betekent niet dat het automatisch naar je toe komt. Heb jij altijd al de droom gehad om een bepaalde auto te kopen? Verwacht dan niet dat het alleen door manifesteren lukt om deze te krijgen want je moet er ook keihard voor werken! We manifesteren de hele dag door, zonder dat je het eigenlijk door hebt! Heb jij zin in iets te drinken? Dan manifesteer je dat je je drinken hebt en kort daarna loop jij naar de keuken om daadwerkelijk het drinken te pakken. Een heel simpel voorbeeld, maar als je er goed over nadenkt werkt het wel zo.

Hoe werkt manifesteren?


Het komt niet zomaar naar je toe!

Als jij manifesteert dat jij een glas cola hebt, betekent het niet omdat jij dit manifesteert, dat het zomaar zonder iets naar je toe komt. Jij moet zelf ‘’het pad’’ bewandelen om deze te krijgen. Zo werkt het ook met het voorbeeld over je droomauto. Deze staat niet zomaar op de oprit, maar je werkt hier naar toe. 

Er zijn verschillende manieren om te manifesteren dus kijk vooral welke bij jou past en wat goed voelt. Zo heb je de 369 methode waar je 3 keer opschrijft wat je wilt, 6 keer je intenties en 9 keer alsof je het al hebt, maar je kan ook manifesteren door middel van een meditatie als je dat prettiger vindt (of afwisselend natuurlijk!).


Hoe werkt manifesteren?

Een van de boeken die laat zien hoe aantrekkingskracht werkt is The Secret. Hier leer je The Law Of Attraction oftewel: De Wet van Aantrekkingskracht. Je zorgt dat alles wat je wilt naar jou toe komt. Dat jij aantrekt wat jij wilt. En dit is ook hoe manifesteren werkt. Je voelt alsof je datgene wat je zo graag wilt al hebt en dit gevoel is enorm sterk, je trekt datgene wat jij heel graag wilt aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields