fbpx
Hoe houd je je relatie spannend

Hoe houd je je relatie spannend?

Herken je dit? Je hebt al een tijdje een partner maar het voelt alsof jullie relatie in een soort sleur zit. Aan het begin van de relatie deden jullie nog veel dingen en was alles nieuw, maar tegenwoordig voelt het constant hetzelfde. Ik zal je vertellen, dit is heel normaal en zeker wat aan te doen!

Seks is niet de oplossing om je relatie spannender te houden. Tuurlijk, een nieuw standje uitproberen of een nieuwe tactiek kan werken, maar dit betekent niet dat jullie uit die sleur raken van ‘’constant hetzelfde’’. Je relatie spannend houden betekent ook je best te blijven doen voor een ander, door bijvoorbeeld je best te doen door een prachtige jurk aan te trekken met mooie hakken eronder als jullie een date-night hebben of nieuwe dingen te ondernemen. 

Bestaat jullie weekend uit Netflix & Chill en opstaan rond 1 uur ‘s middags? Dan is het een idee om dit eens te gaan veranderen. Sta in het weekend eens vroeg op en ga lekker het bos in met wat drinken en broodjes. Het hoeft niet gelijk veel te kosten zoals een weekendje naar een hotel of een korte vakantie. 

Ondanks dat ik eerder heb gezegd dat seks niet de oplossing is om je relatie uit een sleur te krijgen en het spannend te houden, blijft dit toch een belangrijk punt voor je relatie zelf. Seks maakt stofjes aan die je zowel in je lichaam als relatie voelt, en je komt elke keer dichter bij elkaar door nieuwe standjes uit te proberen en te kijken wat je partner fijn vindt.

Hoe houd je je relatie spannend

Zorg dat je ook leuke dingen zonder elkaar doet! Het is belangrijk dat je ook je eigen routines opbouwt, gezellig een avondje wijnen bij vriendinnen of lekker gaan shoppen. Wanneer je niet alles samen doet, zijn de tijden dat je dit wel doet nog specialer omdat het anders ‘’standaard’’ gaat worden. 

Wanneer je een paar kleine aanpassingen maakt kan er al heel veel veranderen in je relatie en is de kans aanwezig dat je je relatie spannender maakt en uit de sleur van ‘’constant hetzelfde’’ komt. Kijk wat je in jouw relatie kan veranderen, zoals het voor elkaar koken, of een avondje praten over diepere onderwerpen in plaats van een avond netflix. Het verschilt per relatie, dus kijk vooral wat voor jou en je partner werkt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields