fbpx
Dé trend voor deze zomer!

Dé trend voor deze zomer!

Het wordt mooi weer, de zon begint te schijnen en de bloemetjes komen op. Dan weet je dat het tijd is om nieuwe zomerkleding te scoren! Vaak is dit niet zo makkelijk als het lijkt. We worden doodgegooid met nieuwe prints en modellen, maar hoe fijn zou het zijn als we een setje zouden hebben die met elkaar te combineren is, en met basic kledingstukken. Zo lijkt het alsof je elke dag een hele andere, maar stijlvolle outfit draagt.  

”Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.”

Een paar jaar geleden klonk het nog heel gek om twee dezelfde prints aan te trekken als top en onderstuk, maar tegenwoordig is dit helemaal in. De Flower Leaf collectie van SomeFun is eenvoudig te combineren als setje, maar ook wanneer je een basic t-shirt met het Flower Leaf broekje combineert krijg je een zomerse look waar je helemaal blij van wordt!

Dé trend voor deze zomer!
Dé trend voor deze zomer!

Waarom Flower Leaf?

Er stijlvol uitzien zonder moeite voor te doen wilt toch iedereen! Net zoals onopgemerkt meerdere keren in de week dezelfde zomerkleding te dragen. Ja, dit is mogelijk met de Flower Leaf collectie! Je Flower Leaf broekje is te combineren met de Flower Leaf top, maar ook met een basic wit of zwart hemdje staat deze super tof en vrolijk. Hetzelfde geldt voor de rest van de Flower Leaf collectie. De comfortabele collectie is stijlvol, elegant en sexy. Ondanks dat de kledingstukken van de Flower Leaf collectie opvallen en een uitgesproken kleur hebben, blijven ze klassiek en raakt het niet uit de mode.

Dé trend voor deze zomer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields