fbpx
Voel je krachtig in loungewear

Voel je krachtig in loungewear 

Nu we allemaal thuiswerken is er niks zo fijn als een comfy outfit. Vaak pak je de eerste beste trui met joggingbroek uit de kast zonder dat je kijkt of het eigenlijk wel stijlvol is, want ja ‘wat maakt het ook uit’. Ik denk dat bijna elke vrouw dit wel heeft meegemaakt in deze periode! Maar voel je je er ook beter door? Vooral in deze gespannen tijd moeten we zorgen dat we niet in een negatieve spiraal raken, dus zorg met kleine aanpassingen dat jij je altijd goed voelt over jezelf en hoe je eruit ziet. 

Het gevoel wat jij krijgt als je in de spiegel kijkt; een krachtige vrouw. Het gaat niet over die prachtige jurk aantrekken met een rode lipstick en een paar stiletto’s. Het gaat erom dat jij je goed in je vel voelt, comfortabel met wie jij zelf bent en wat je draagt. Zelfs in deze periode dat eropuit gaan en andere mensen zien bijna niet kan. Ja, dat is ook mogelijk in loungewear.

Somefun-hoodie-wit-zwart-2

Maar… hoe voel ik mij dan krachtig in loungewear?

Het gaat erom wat er bij jou binnen speelt, je mindset, hoe jij deze periode van onduidelijkheden, spanning en misschien wel angst, aanpakt. Zorg voor genoeg beweging, zoals jezelf uitdagen om dagelijks 10.000 stappen te wandelen, of misschien wil jij wel een nieuwe routine opbouwen?

Maak een lijstje met de dingen die je zou willen doen voor jouw zelfzorg. Wanneer je goed voor jezelf zorgt voel je je een stuk beter in je vel en goed voor jezelf zorgen kan ook zonder dat de winkels en restaurants open zijn. Probeer iets nieuws wat je nooit eerder hebt gedaan, zoals mediteren of ‘s ochtends vroeg opstaan om te hardlopen. Wanneer jij je krachtig voelt en je mindset de goede kant op hebt staan, voel jij je in, wat je ook draagt, een echte #BOSSBABE. Zorg goed voor jezelf en je naasten en let op elkaar in deze periode van onwetendheid.

Somefun-hoodie-zwart-1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields