fbpx
welke tint beige past bij jou?

Welke tint beige past bij jou?


Wanneer je online aan het shoppen bent of langs de kledingrekken in je favoriete kledingwinkel loopt,
naar welke tint beige gaat jouw aandacht?

Misschien heb je het de laatste tijd wel vaker gezien bij kledingmerken: Beige. Een paar jaar geleden moesten we er niet aan denken, maar tegenwoordig is beige helemaal dé kleur! Niet alleen in je outfits, maar ook als interieur. Beige geeft een soort van rust waar we allemaal onbewust wel naar op zoek zijn. Het is ook nog eens een kleur die bij elke huids- en haarkleur past doordat er enorm veel verschillende beige tinten bestaan. Maar ook elke kledingstijl kan door met deze kleur! 

Beige is ook nog eens te matchen met veel verschillende kleuren. Je kan het zo gek niet maken! Ga jij voor een beige trui met een rode flared broek? Of een beige satijnen blouse met een navy pantalon. Van accessoires tot aan interieur, deze kleur is helemaal van deze tijd! 

Welke tint beige past bij jou 3

Ga jij voor koel of warm?

Wist je dat er twee verschillende soorten beige tinten bestaan met ondertonen? De een noemen we ook wel: koel – met een roze ondertoon en de ander warm – met een gele ondertoon. Hoe weet je nou welke ondertoon het beste bij jou past? Dat zie je door het uit te proberen!

Probeer twee kledingstukken maar met beiden een andere beige ondertoon. Doe dit in goed daglicht zodat je het effect echt ziet. Hou de twee verschillende ondertonen beige onder je gezicht om te kijken wat dit doet met je uitstraling. Misschien lijkt je huid wel een stuk doffer wanneer jij een warme ondertoon onder je gezicht houdt en lijk je juist heel fris wanneer je een roze ondertoon hebt. Maar onthoud goed: Kijk waar jij je het prettigst in voelt en wat voor jou fijn is, want je comfortabel voelen in een kledingstuk of kleur, blijft toch het belangrijkste!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.

No fields found, please go to settings & save/reset fields