fbpx
SomeFun

Comfy but classy

Je kent het wel, een avond uitgaan in je favoriete club maar zoals gewoonlijk heb je niks om aan te trekken. De topjes die je in je kast hebt liggen en normaalgesproken aantrekt voor een avondje stappen heb je onderhands al honderden keren gezien bij andere meiden en geven niet dat ‘’wow’’ effect wat je deze avond wilt hebben. Jij bent op zoek naar iets uniekers, een outfit waar je niet teveel moeite voor hoeft te doen, comfy zit, maar wel laat zien dat hier een powervrouw staat die goed voor de dag komt. 

‘’Fashion knows not of comfort. All that matters is the face you show the world.”

Als vrouwen maken wij het onszelf vaak zo moeilijk om een outfit aan te trekken die totaal niet comfortabel zit maar wel een goede uitstraling geeft voor de rest van de wereld.

We got you, girls!

SomeFun

We hebben allemaal wel die ene broek die als gegoten zit en je elke dag aan zou willen trekken. Dit kan een skinny zijn, je favoriete flare broek, een stijlvolle chino of een wide leg jeans. Zorg dat je deze broek klaar hebt liggen voor je avondje stappen. De club is vaak heel warm door alle mensen die dansen, meezingen en dicht tegen elkaar aan staan, waardoor je opties voor een leuke top ook beperkt worden.

Vaak eindigt het in een basic t-shirt of een zwart hemdje. Maar don’t worry, we got you, girls! Een klassieke, tijdloze en stijlvolle top van Somefun die zorgt dat je tip top voor de dag komt. De perfecte combinatie tussen comfy & classy die je gemakkelijk over je t-shirt, hemdje of helemaal niks eronder kan dragen.

How To Style!

SomeFun Er wordt vaak gedacht dat er veel moeite gedaan moet worden om leuk voor de dag te komen, maar vaak voelen we ons dan helemaal niet prettig en onszelf. Daarom de 3 regels van Somefun voor een comfy but classy outfit!

  • Kies je favoriete broek
  • Zoek een (bijpassende) basic top
  • Maak je gehele outfit af met de Somefun top

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort Beschikbaar We laten je weten waneer dit product uitgebracht wordt. Laat je emailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen stellen.